Vil du reducere dine emballageomkostninger?

Reducering af omkostninger kan ved første øjekast virke lige til. Den første tanke er ofte at købe billigere kasser eller skifte til en smallere tape. Disse ændringer virker måske logiske – et quick fix. Men du vil ofte indse, at ændringerne skaber øgede omkostninger andre steder i processen. Kasserne vil måske ikke være nær så robuste og flere vil gå i stykker under transit og din nye smalle tape vil nu kræve flere omgange for at holde.

Løsningen til dit problem kan være simplere end du tror. Bare stil dig selv de følgende 4 spørgsmål:

etBruger du den rigtige kasse?

Små ændringer i boksens design kan gøre hele forskellen, når det kommer til emballageomkostninger. En af vores kunder opnåede f.eks. en imponerende besparelse på 5% ved blot at skifte deres standard kasse ud med en der var lettere og hurtigere at samle.

toKunne du overveje lagerhotel?

I takt med at din virksomhed vokser, kan du føle dig nødsaget til at øge din lagerkapacitet. Det vil betyde større lager, øgede lønudgifter og større emballageomkostninger. Omkostninger der vil skræmme de fleste virksomhedsejere! Men hvorfor ikke bruge et lagerhotel? Det gjorde en af vores kunder. I stedet for at ty til dårligere emballage for at reducere omkostningerne, valgte de at flytte store dele af deres lager til et lokalt distributionslager. De reducerede hermed deres lagerstørrelse med 20%, mens de sparede ca. 250.000 kr på lejeomkostninger alene.

treHar du overvejet specialtape?

Vigtigheden af reducerede emballageomkostninger er ikke til diskussion – men det er dine varers sikkerhed heller ikke! Specialtape kan være med til at sikre, at dine varer når ufortrødent frem. På den måde sparer du omkostningerne forbundet med beskadiget gods.

fireBruger du for meget emballage?

Mange virksomheder er slet ikke klar over deres overforbrug – til stor frustration hos kunderne. Bruger i for meget? En af vores kunder brugte f.eks. 3 stykker tape til at lukke en kasse. Ved at skifte til et bredere alternativ kunne de nøjes med et stykke, hvilket reducerede deres tapeforbrug med over 30%. Som bonus mindskede de arbejdstiden pr. kasse betydeligt.

Er du stadig i tvivl om, hvordan du mindsker dine emballageomkostninger? Vi hjælper dig gerne på vej. Bestil et gratis emballagetjek.

Læs også 3 veje til billigere emballageomkostninger

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s