Giv dit brand et boost med forsendelsesemballage

Har du endnu ikke tillagt forsendelsesemballage den værdi den fortjener? Så er det på tide at gøre det! En undersøgelse fra Packaging Innovations afslører nemlig spændende resultater, enhver webshop bør kende til.

Undersøgelsen viser at kvalitetsemballage ikke bare forstærker oplevelsen af produktets værdi, men også opfattelsen af, hvordan produktet lufter eller smager – en flot emballage kan simpelten påvirke vores sanser.

Testdeltagerne blev påvirket i en sådan grad, at de troede parfumen duftede 60% dejligere og vinen smagte 53% bedre, sammenlignet med identiske produkter i dårligere emballage. 59% af deltagerne sagde tilmeld, at de hellere ville købe et ringere produkt i kvalitetsemballage end et godt produkt i dårlig emballage.


73% mener emballagen har betydning for, hvilket produkt de køber. 
Packaging Innovations*


I forsøget på at opnå den perfekte primære og sekundære emballage glemmer webshop ejere desværre ofte forsendelsesemballagen – og det er på trods af det stadigt tiltagende fænomen ’The unboxing experience’, som ellers tillægger lige netop forsendelsesemballagen stor værdi.

 

Skuffer din forsendelsesemballage?

5E-handlen er i højeste grad stigende. Alene de sidste 6 måneder af 2017 brugte danskerne 57 mia. kroner på nettet*. En positiv tendens for webshop ejerne, men en negativ udvikling for butiksoplevelsen. Når vi vælger at handle online, mister vi oplevelsen af skiltet udenfor, butiksvinduet, ekspedienten og indkøbsposen med de nydeligt indpakkede varer. Hvert element er designet for at skabe en helt unik oplevelse for kunden. Flere webshops har gjort et fremragende stykke arbejde med at genskabe dele af denne oplevelse på nettet gennem branding, billeder og tekst – men store dele af magien går desværre tabt, når kundens længe ventede pakke ankommer i en kedelig brun papkasse.

Overvej derfor alle aspekter af brugeroplevelsen – fra webshoppens førstehåndindtryk til forsendelsesemballage med WOW effekt. Det er vigtigt, at kunden opnår den samme gode oplevelse, som de ville have fået i butikken – og gerne mere til. Det handler ikke længere bare om brugervenlighed, priser og lagerstatus, men om oplevelsen, når kunden modtager sin pakke. Følg derfor kunden hele vejen til dørs og giv dem en gennemført oplevelse.

 

4 måder forsendelsesemballage kan forbedre kundeoplevelsen

etMatch din forsendelsesemballage med din primære emballage
Sæt tryk på din forsendelsesemballage. Dagens technologier inden for digital print gør det nemt at matche din forsendelsesemballage med indholdet i pakken! Så hvorfor ikke bruge emballagen som markedsføringskanal? Vil du vide mere? Læs også Derfor skal du overveje emballage med digital print.

toGør det personligt
Vedlæg personlige beskeder eller tilpassede kampagner, som får kunden til at føle sig unik. Det behøves hverken være dyrt eller besværligt. Print for eksempel etiketter med forskellige budskaber – f.eks. ”tak for dit køb” eller ”God fornøjelse med din nye xx”. Etiketter kan sættes hvorhen du vil på din emballage og de er både billige og nemme at trykke. Eller giv kunden grund til at handle hos dig igen ved at vedlægge en personlig hilsen i pakken, hvor du samtidigt tilbyder rabat på det næste køb. Overvej også at udskifte din neutrale pakketape til tape med logotryk, så du får vist dit navn og logo gennem hele værdikæden.
Bestil emballage med tryk her

treSkræddersyede emballageløsninger
Imponer dine kunder med en emballageløsning, der skiller sig ud fra konkurrenterne både i form, funktion og udseende. Specialdesignet emballage ser ikke bare pænere ud, det reducerer også mængden af affald, kunderne skal håndtere efterfølgende. Det efterlader et varigt indtryk hos kunden, mens du opnår den perfekte produktbeskyttelse. Undersøg mulighederne med et gratis emballagetjek.

fireOvervej returnering
Returemballage er en vigtig, men ofte overset, del af emballagesortimentet. Mange mister deres kunder i besværlige returneringsprocesser. Hvorfor ikke i stedet give kunderne en god oplevelse og øge chancerne for at de kommer retur? Brug f.eks. returkasser og returlabels, så kunden enkelt og effektivt kan returnere varen. Læs mere om returemballage her.

 


*kilder: https://www.packagingnews.co.uk/news/events/packaging-innovations-and-luxury-packaging-london-2017/study-packaging-affects-senses-packaging-innovations-london-2017-24-08-2017?eea=YmhXWjhjdThXeUtkeUlzQ0RNcE1UamlGelBnaTU5dXdLU1d0L0poZjh2UT0=&n_hash
https://www.fdih.dk/analyser/fdih-e-handelsanalyser/2017

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s