Lægger din pakkeproces pres på din leveringstid?

Har du svært ved at følge med på lageret? Og påvirker besværlige arbejdsgange jeres leveringstid? Langsommelige pakkeprocesser fører ofte til frustration, men det kan være svært at identificere præcis, hvor problemet ligger.

Du har sikkert allerede gennemgået dine processer og prøvet at optimere dem. Føler du stadig ikke det spiller og døjer du med et af følgende problemer, kan det være tid til at genoverveje dine processer:

+ Forsinkede leveringer
+ Problemer med håndtering af sæsonudsving
+ Dine ansatte er ikke så effektive som ønsket
+ Dine emballageomkostninger er for høje

 

Tre områder, hvor du kan optimere din pakkeproces

etBruger du for lang tid på at samle papkasser?

Måden du samler dine papkasser på, har stor betydningen for antallet af enheder dine ansatte kan pakke pr. dag. Der findes et hav af muligheder på markedet, som kan effektivisere din pakkeproces. Du kan f.eks. skifte til en bredere tape, der kan klare opgaven med kun et stykke.

Du kan også skifte til kasser med automatbund, der er meget hurtigere at samle.

toOvervej automatisering eller semi-automatisering

Har du et større lager, kan det være værdifuldt at introducere maskiner på de simple, men tidskrævende områder. På den måde frigive ansatte til områder, der kræver mere tanke og fingersnilde. F.eks. kan nogle automatiserede pakkemaskiner samle op til 25 kasser pr. minut og på den måde både effektivisere din pakkeproces og mindske dine lønomkostninger.

treSørg for at emballagen har en ensartet kvalitet

Emballage af for dårlig eller forskellig kvalitet kan have konsekvenser for din pakkeproces og putte ekstra pres på produktions- og logistikledere.

Emballage af forskellig kvalitet kan medføre ustabile paller, der kræver ompakning, eller i værste fald beskadiget emballage og gods. Det er ikke bare effektiviteten af din pakkeproces der er på spil, men dit firmas omdømme. Brug derfor i stedet kvalitetsemballage tilpasset til din pakkeproces.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s